Hallitse rakennettua maailmaa

Rakennetun ympäristön elinkaaren aikana syntyy paljon digitaalista yksityiskohtaista tietoa, jolla on oikealla tavalla organisoituna merkittävää lisäarvoa kohteen omistajalle ja ylläpitäjälle. Tarjoamme ratkaisut infra- ja rakennustiedon pitkäaikaiseen tiedonhallintaan. Yksilöllisesti räätälöidyn ratkaisun avulla varmistamme, että tieto on ajantasaista ja saatavilla silloin, kun sitä tarvitaan.

Meillä on osaamista ja ymmärrystä, millaista dataa huoltoa- ja kunnossapitoa edeltävät vaiheet, kuten suunnittelu ja rakentaminen, tuottavat. Tämän tiedon ja kattavien palveluidemme avulla asiakkaamme pystyvät hallitsemaan omaisuuttaan ja huolehtimaan siitä niin, että omaisuus säilyttää arvonsa vielä sadan vuoden päästäkin.

Tarjoamme asiakkaillemme kattavat tuki-, koulutus- ja pääkäyttäjäpalvelut.

Historia

Konsernin juuret Suomessa ulottuvat aina vuoteen 1989. Silloin aloitti toimintansa nykyään Civilpoint Oy -nimellä toimiva ohjelmistotalo, joka palvelee rakennus- ja yhdyskuntatekniikan toimijoita.

Syyskuussa 2018 perustimme uudet yritykset Assetpoint Oy ja Buildpoint Oy. Samalla syntyi Point Group -konserni palvelemaan infra- ja talonrakennusalan suunnittelua, rakentamista ja omaisuudenhallintaa. Yhdessä tarjoamme asiakkaalle parhaat ohjelmistot, kokeneet asiantuntijat sekä järkevät ratkaisut rakennetun ympäristön hallintaan. Helmikuussa 2020 Arkance osti Point Groupin osakekannan, ja Point Group on nyt Arkance Systems Suomessa.

Toimimme aina asiakaslupaustemme mukaisesti:

Palvelumme on aina yksilöllistä, ystävällistä ja jämäkkää

Edustamamme tuotteet ovat maailman huippua

Huolehdimme pitkäjänteisesti asiakkaidemme tuottavuuden paranemisesta

Olemme osa kansainvälistä Arkance Systems -konsernia

Point Group on osa kansainvälistä Arkance Systems -konsernia, johon kuuluvat Suomessa Assetpointin lisäksi myös talonrakentamisen ohjelmistoja ja asiantuntijapalveluita tarjoava Buildpoint Oy sekä infra-alan ohjelmistoja ja asiantuntijapalveluita tarjoava Civilpoint Oy.

Point Group
BuildPoint
Civilpoint

Yksilöllisesti suunniteltuja ratkaisuja hankkeesi tiedonhallintaan

Kuinka voimme auttaa tiedonhallinnassa? Ota yhteyttä.

Kirsi Palmroos

Kirsi Palmroos

Toimitusjohtaja

kirsi.palmroos@pointgroup.fi

040 518 4055

Jukka Kivelä

Jukka Kivelä

Liiketoimintajohtaja

jukka.kivela@assetpoint.fi

050 501 3424

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
×

Kiinnostaako tiedonhallinnan tuoreimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme