Hallitse rakennettua maailmaa

Rakennetun ympäristön elinkaaren aikana syntyy paljon yksityiskohtaista tietoa, jolla on valtava lisäarvo kohteen omistajalle ja ylläpitäjälle. Assetpoint tarjoaa ratkaisut infra- ja kiinteistöomaisuuden pitkäaikaiseen tiedonhallintaan. Yksilöllisesti räätälöidyn ratkaisun avulla varmistamme, että omaisuutta koskeva tieto on ajantasaista ja saatavilla silloin, kun sitä tarvitaan.

Meillä on osaamista ja ymmärrystä, millaista dataa kunnossapitoa edeltävät vaiheet, kuten suunnittelu ja rakentaminen, tuottavat. Tämän tiedon ja kattavien palveluidemme avulla asiakkaamme pystyvät hallitsemaan omaisuuttaan ja huolehtimaan siitä niin, että omaisuus säilyttää arvonsa vielä sadan vuoden päästäkin.

Tarjoamme asiakkaillemme kattavat tuki-, koulutus- ja pääkäyttäjäpalvelut.

Historia

Point Group -konsernin juuret ulottuvat aina vuoteen 1989. Silloin aloitti toimintansa nykyään Civilpoint Oy -nimellä toimiva ohjelmistotalo, joka palvelee rakennus- ja yhdyskuntatekniikan toimijoita.

Syyskuussa 2018 perustimme uudet yritykset Assetpoint Oy ja Buildpoint Oy. Samalla syntyi Point Group -konserni palvelemaan infra- ja talonrakennusalan suunnittelua, rakentamista ja omaisuudenhallintaa. Yhdessä tarjoamme asiakkaalle parhaat ohjelmistot, kokeneet asiantuntijat sekä järkevät ratkaisut rakennetun ympäristön hallintaan.

Toimimme kaikissa Point Group -yhtiöissä asiakaslupaustemme mukaisesti:

Palvelumme on aina yksilöllistä, ystävällistä ja jämäkkää

Edustamamme tuotteet ovat maailman huippua

Huolehdimme pitkäjänteisesti asiakkaidemme tuottavuuden paranemisesta

Assetpoint on osa Point Group -konsernia

Assetpoint on osa Point Group -konsernia, johon kuuluvat myös talonrakentamisen ohjelmistoja ja asiantuntijapalveluita tarjoava Buildpoint Oy sekä infra-alan ohjelmistoja ja asiantuntijapalveluita tarjoava Civilpoint Oy.

Point Group
BuildPoint
Civilpoint

Ota yhteyttä

Tuomas Hörkkö

Tuomas Hörkkö

Toimitusjohtaja

tuomas.horkko@assetpoint.fi

040 832 3553

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
×

Kiinnostaako tiedonhallinnan tuoreimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme