Tapahtumat

18.3.2020 – 19.5.2020

Webinaarisarja: Digitalisaatiolla tehoa rakentamisen elinkaarimalliin

Tiedonhallinnan periaatteet elinkaarimallihankkeessa

Sekä pienissä että suurissa projekteissa on tärkeää lähteä tavoitteellisesti liikkeelle. Tämän webinaarin jälkeen tiedät, mitkä asiat täytyy ottaa huomioon heti rakennushankkeen alussa, jotta tavoitteet saavutetaan.

Katso webinaaritallenne


Toteuta elinkaarimallin mukainen tiedonhallinta
Tiistaina 21.4. klo 9.30-10

Tässä webinaarissa opit toimintamallin, jonka avulla jo rakennuskohteen toteutuksen aikana valmistaudutaan kohteen huoltoon ja ylläpitoon. Tieto ei siiloudu, vaan se on käytettävissä jokaisessa rakennuskohteen elinkaaren vaiheessa.

Ilmoittaudu


Kytke huoltokirja hankkeen elinkaarimalliin
Tiistaina 19.5. klo 9.30-10

Hankkeen suunnittelu- ja rakennusvaihe kestää tyypillisesti muutaman vuoden, mutta ylläpitovaihe voi olla jopa 50-100 vuoden pituinen. Huoltokirja onkin kriittisen tärkeä, jotta huolto pystyy lähtemään liikkeelle saumattomasti ja tukeutumaan kaikkeen aineistoon. Tässä webinaarissa opit huoltokirjan perustoiminnallisuudet.

Ilmoittaudu

12.5.2020 – 13.5.2020

Point Group Summit 2020

Olemme päättäneet siirtää toukokuun Point Group Summit -tapahtuman koronaviruksen aiheuttaman riskin vuoksi.

Asiakkaidemme, yhteistyökumppaneidemme ja henkilöstömme terveys ja turvallisuus ovat meille ensisijaisen tärkeitä. Järjestämme tapahtuman myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana, ja tiedotamme siitä erikseen. Toukokuun tapahtumaan tehdyt ilmoittautumiset eivät siirry uuteen ajankohtaan, vaan avaamme myöhemmin uuden ilmoittautumisen.

Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa!

×

Kiinnostaako tiedonhallinnan tuoreimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme