Tapahtumat

18.3.2020 – 19.5.2020

Webinaarisarja: Digitalisaatiolla tehoa rakentamisen elinkaarimalliin

 

Tiedonhallinnan periaatteet elinkaarimallihankkeessa
Keskiviikkona 18.3. klo 9.30-10

Sekä pienissä että suurissa projekteissa on tärkeää lähteä tavoitteellisesti liikkeelle. Tämän webinaarin jälkeen tiedät, mitkä asiat täytyy ottaa huomioon heti rakennushankkeen alussa, jotta tavoitteet saavutetaan.

Ilmoittaudu


Toteuta elinkaarimallin mukainen tiedonhallinta
Tiistaina 21.4. klo 9.30-10

Tässä webinaarissa opit toimintamallin, jonka avulla jo rakennuskohteen toteutuksen aikana valmistaudutaan kohteen huoltoon ja ylläpitoon. Tieto ei siiloudu, vaan se on käytettävissä jokaisessa rakennuskohteen elinkaaren vaiheessa.

Ilmoittaudu


Kytke huoltokirja hankkeen elinkaarimalliin
Tiistaina 19.5. klo 9.30-10

Hankkeen suunnittelu- ja rakennusvaihe kestää tyypillisesti muutaman vuoden, mutta ylläpitovaihe voi olla jopa 50-100 vuoden pituinen. Huoltokirja onkin kriittisen tärkeä, jotta huolto pystyy lähtemään liikkeelle saumattomasti ja tukeutumaan kaikkeen aineistoon. Tässä webinaarissa opit huoltokirjan perustoiminnallisuudet.

Ilmoittaudu

12.5.2020 – 13.5.2020

Point Group Summit 2020

12.-13.5.2020
Sokos Hotel Tripla, Helsinki

Point Group Summit järjestetään uudessa Sokos Hotel Triplassa loistavien liikenneyhteyksien varrella. Kaksipäiväinen seminaari kokoaa yhteen infra- ja talonrakennusalan ammattilaiset ja tarjoaa inspiroivia puheenvuoroja, kiinnostavia case-esityksiä ja uutta oppia koulutusten muodossa. Ensimmäisen päivän ohjelmassa keskitytään rakennushankkeiden tiedonhallintaan ja tulevaisuuden työkaluihin. Toisen päivän ohjelma koostuu tietoiskuista ja koulutuksista.

Tapahtumasivulle

×

Kiinnostaako tiedonhallinnan tuoreimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme