Jenni Kemppainen Assetpointin ohjelmistoasiantuntijaksi

Assetpointin tiimissä aloitti helmikuun alussa ohjelmistoasiantuntija Jenni Kemppainen.

Jenni työskentelee alkuvaiheessa pääsääntöisesti Länsimetro-projektin tukipalvelussa.

– Ennen Assetpointille tuloani olin puolitoista vuotta Lehdolla tietomalliohjelmistojen koulutuskoordinaattorina. Koulutin ja kehitin Solibrin, Trimble Connectin ja Archicadin käyttöä konsernin sisällä. Sitä ennen työskentelin 11 vuotta M.A.D.issä, Archicadin maahantuojalla.

Alun perin Jenni kiinnostui Assetpointin sisaryhtiöstä Buildpointista, joka tarjoaa muun muassa Solibri- ja Trimble Connect -koulutuksia.

– Minulle vinkattiin Buildpointista ja keskustelin alkuun Teemun kanssa. Assetpointilla oli kuitenkin akuutimpi tarve työntekijöille, joten päädyin tänne. Point Group on yrityksenä mielenkiintoinen, ja erityisesti kiinnostaa mahdollisuus laajentaa osaamista tiedonhallinnan suuntaan. Se on rakennusalallakin aika iso kipupiste.

Kaikki Point Groupin asiantuntijat työskentelevät samoissa tiloissa, joten työyhteisö koostuu sekä infra- että talonrakennusalan ammattilaisista.

– On mielenkiintoista seurata sivusta infrapuolta, kun on itse ollut enemmän suunnittelu- ja rakennuspuolella. Alalla minua kiinnostaa erityisesti tietomallien hyödyntäminen – on mukavaa olla kehittämässä suunnittelualan työkaluja. Myös kiertotalous kiinnostaa. Diplomityöni tein hiilijalanjäljen arvioinnista rakennustietomallin pohjalta. Nykyäänhän se on iso juttu, mutta diplomityötä kirjoittaessa se jäi vielä käytön aikana kulutetun energian arvioinnin varjoon.

Jenni on päässyt parissa viikossa hyppäämään töihin hyvin mukaan.

– Työt ovat lähteneet hyvin käyntiin. Olen päässyt tutustumaan kohdeorganisaatioon ja päässyt alkuun projektiin paneutumisessa. Tähän mennessä olen ollut Länsimetron tuessa ja vastaillut jo tiketteihin.  Minulle sopii vallan mainiosti tällainen leveämpi toimenkuva, kivaa kun pääsee tutustumaan eri asioihin. Katsotaan miten tehtävät muotoutuvat.

Työkaverit ja päivittäinen kello kahden yhteinen kahvitauko saavat Jenniltä kehuja.

– Täällä on mukava työympäristö, rentoa meininkiä ja oikein mukavan oloisia työkavereita. Apua saa aina kun tarvitsee. On kiva traditio pitää oikea kahvitunti, kun monessa paikassa se on kiireen tieltä sluibattu pois. Vielä en ole ehtinyt nauttia talon tarjoamista kuntoilumahdollisuuksista, mutta eiköhän vielä jossain välissä.

Tervetuloa taloon Jenni!


Tule mukaan auttamaan muita menestymään!
Katso avoimet työpaikat »

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Jaa

×

Kiinnostaako tiedonhallinnan tuoreimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme