Ilmoittaudu kevään 2020 webinaareihin!

Järjestämme keväällä kolmen maksuttoman webinaarin sarjan.

Tervetuloa kuulemaan, miten digitalisaation hyödyt saavutetaan käytännössä! Jos rakennusalalla halutaan aidosti hyödyntää digitalisaatiota, asiat täytyy miettiä kokonaisvaltaisesti uudelleen ja pyrkiä nykyisistä toimintamalleista jatkuvaan elinkaarimalliin. Elinkaarimallin lähtökohta on, että omistajaorganisaatiot ottavat vastuun hankkeiden tiedonhallinnasta.


Tiedonhallinnan periaatteet elinkaarimallihankkeessa
Keskiviikkona 18.3. klo 9.30-10

Sekä pienissä että suurissa projekteissa on tärkeää lähteä tavoitteellisesti liikkeelle. Tämän webinaarin jälkeen tiedät, mitkä asiat täytyy ottaa huomioon heti rakennushankkeen alussa, jotta tavoitteet saavutetaan.

Ilmoittaudu


Toteuta elinkaarimallin mukainen tiedonhallinta
Tiistaina 21.4. klo 9.30-10

Tässä webinaarissa opit toimintamallin, jonka avulla jo rakennuskohteen toteutuksen aikana valmistaudutaan kohteen huoltoon ja ylläpitoon. Tieto ei siiloudu, vaan se on käytettävissä jokaisessa rakennuskohteen elinkaaren vaiheessa.

Ilmoittaudu


Kytke huoltokirja hankkeen elinkaarimalliin
Tiistaina 19.5. klo 9.30-10

Hankkeen suunnittelu- ja rakennusvaihe kestää tyypillisesti muutaman vuoden, mutta ylläpitovaihe voi olla jopa 50-100 vuoden pituinen. Huoltokirja onkin kriittisen tärkeä, jotta huolto pystyy lähtemään liikkeelle saumattomasti ja tukeutumaan kaikkeen aineistoon. Tässä webinaarissa opit huoltokirjan perustoiminnallisuudet.

Ilmoittaudu

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Jaa

×

Kiinnostaako tiedonhallinnan tuoreimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme