Assetpointin ja Vincitin yhteistyö käynnistyy hankkeella Länsimetrolle

Assetpointin ja Vincitin yhteistyö käynnistyy yhteishankkeella Länsimetrolle.

Assetpoint ja Vincit solmivat kesällä yhteistyösopimuksen VincitEAM -järjestelmän jälleenmyynnistä. Sopimuksen myötä Assetpoint voi laajentaa oman tiedonhallintaratkaisunsa toiminnallisuutta hyödyntäen VincitEAM -toiminnanohjausjärjestelmää.

Yhteistyön ensimmäinen toimitussopimus on allekirjoitettu. Assetpoint ja Vincit toimittavat huoltoon ja elinkaarenhallintaan kehitetyn VincitEAM -järjestelmän ja sitä tukevan Assetpointin tiedonhallintaratkaisun Länsimetro Oy:lle. Hankkeen toimituksen lisäksi on sovittu järjestelmän pitkäaikaisesta ylläpidosta.

– Olen luonnollisesti erittäin tyytyväinen, että yhteistyömme lähtee käyntiin näin mittavan hankkeen parissa. On hienoa päästä työstämään pääkaupunkiseudun suurinta infrahanketta tukevaa järjestelmää yhdessä Assetpointin huippuammattilaisten kanssa. On niin ikään hienoa nähdä, kuinka monenlaisiin käyttökohteisiin VincitEAM -järjestelmä soveltuu, sanoo Vincitin toimitusjohtaja Mikko Kuitunen. 

– Mittavassa toimituksessa yhteistyö on aina tärkeää. Näemme hyvän ja avoimen yhteistyön asiakkaan sekä Vincitin kanssa avaintekijäksi toimituksen laadukkaalle läpiviennille. Vincit-yhteistyö täydentää hienosti AssetPoint Online -ratkaisuamme siten, että Länsimetro Oy asiakkaana saa heidän tarpeisiinsa sopivan ratkaisun. Uskomme tämän yhteistyön avaavan useita uusia mahdollisuuksia asiakkaidemme laadukkaalle tiedonhallinnalle sekä digitaalisen toimintamallin läpiviennille aina suunnittelusta rakentamiseen sekä kunnossapitoon, sanoo Assetpointin toimitusjohtaja Tuomas Hörkkö. 

Assetpoint tarjoaa ratkaisut infra- ja kiinteistöomaisuuden pitkäaikaiseen tiedonhallintaan. Yksilöllisesti räätälöidyn ratkaisun avulla varmistamme, että omaisuutta koskeva tieto on ajantasaista ja saatavilla silloin, kun sitä tarvitaan. Assetpoint on osa Point Group -konsernia. 

Vincit on huippuasiantuntijaorganisaatio, joka luo hyvää huomenta tarjoamalla asiakkailleen Suomen selväjärkisintä ATK:ta tyytyväisyystakuulla. Vincit Oyj:n osakkeet on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämällä First North Growth Market Finland -markkinapaikalla, kaupankäyntitunnus VINCIT.

Ota yhteyttä

Kirsi Palmroos

Kirsi Palmroos

Toimitusjohtaja

kirsi.palmroos@pointgroup.fi

040 518 4055

Jaa

×

Kiinnostaako tiedonhallinnan tuoreimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme