AssetPoint Onlinen palvelut tukevat rakennetun ympäristön tiedonhallintaa

Infra- ja kiinteistöomaisuuden pitkäaikaiseen tiedonhallintaan ratkaisuja tarjoava Assetpoint Oy lanseeraa kolme palvelua sisältävän tuoteperheen.  AssetPoint Online -palveluiden avulla varmistetaan, että rakennetun ympäristön elinkaaren aikana syntynyttä digitaalista tietoa voidaan säilyttää ja käyttää niin, että se tuottaa merkittävää lisäarvoa sekä nyt että tulevaisuudessa.

– Rakennetun ympäristön elinkaaren aikana syntyvä tietomassa on erittäin suuri ja merkittävä. Kun ajan tasalla oleva tieto on hallittavissa kattavien palveluidemme avulla, voivat asiakkaamme varmistua omaisuutensa arvon säilymisestä, kertoo Assetpoint Oy:n liiketoimintajohtaja Jukka Kivelä.

Palvelutasoltaan laajin, AssetPoint Online Enterprise, mahdollistaa sen, että jo rakennuskohteen toteutuksen aikana voidaan valmistautua huoltoon ja kunnossapitoon. Enterprise-palvelu sisältää muun muassa kohderakenteen, huoltokirja-integroinnin, viranomaisdokumenttien hallinnan sekä dokumenttien jaon ja yhteiskäytön.

AssetPoint Online Pron avulla voi toteuttaa asiakasorganisaation kaikkien hankkeiden tiedonhallinnan. Pro-palvelu sisältää Trimble Connect Map Extension -karttaliittymän ja dokumenttiportaalin.

AssetPoint Online Basic -palvelu tukee yksittäistä projektia tai hanketta. Basic sopii organisaatioille, joille tiedon omistaminen, yhteiskäyttö ja hallittu jakaminen asiakkaille ja partnereille on tärkeää. Kaikkia kolmea palvelua on mahdollista räätälöidä yrityskohtaisten tarpeiden mukaan.

Assetpointin palvelut pohjautuvat VincitEAM-toiminnanohjausjärjestelmään sekä M-Files -teknologiaan.

– Meille on tärkeää, että asiakkaistamme tulee tiedonhallinnan huippuosaajia ja he pystyvät tehostamaan liiketoimintaprosessejaan palveluidemme avulla. Asiakaslupauksemme mukaisesti on hienoa, että saamme tehdä yhteistyötä parhaiden suomalaisten it-yritysten kanssa, kommentoi Assetpoint Oy:n toimitusjohtaja Tuomas Hörkkö.

Assetpoint Oy tarjoaa asiantuntija-, koulutus- ja pääkäyttäjäpalveluita kaikille AssetPoint Online-, M-Files-, Vincit EAM- ja Trimble Locus-käyttäjille. Yritys on  osa Point Group -konsernia.

Tutustu AssetPoint Onlineen

Ota yhteyttä

Jukka Kivelä

Jukka Kivelä

Liiketoimintajohtaja

jukka.kivela@assetpoint.fi

050 501 3424

Jaa

×

Kiinnostaako tiedonhallinnan tuoreimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme