Assetpoint ja Vincit aloittavat yhteistyön

Assetpoint ja Vincit ovat solmineet yhteistyösopimuksen VincitEAM-järjestelmän jälleenmyynnistä.

VincitEAM (Enterprise Asset Management) on ratkaisu palveluiden, kunnossapidon ja materiaalien toiminnanohjaamiseen. Järjestelmä yhdistää Assetpointin tiedonhallintaratkaisun päivittäiseen palveluiden toiminnanohjaukseen.

– Kunnossapitäjillä on selkeä tarve toiminnanohjausjärjestelmälle, joka pystyy hyödyntämään laadukkaita sisällön- ja tiedonhallintaratkaisuja. Tällä tavalla tieto saadaan tarvittavaan paikkaan ajantasaisena, ja myös liiketoimintaprosessit tehostuvat. Viemme tiedon elinkaaren askelta pidemmälle, Assetpointin toimitusjohtaja Tuomas Hörkkö sanoo.

Assetpoint ja Vincit käyttävät kumpikin kotimaista M-Files -teknologiaa.

– Assetpointin tavoitteena on toteuttaa koko rakentamisketjun elinkaaripohjaista tiedonhallintaa suunnittelusta rakentamisen kautta kunnossapitoon. M-Files -teknologia antaa tähän erinomaiset mahdollisuudet, toteaa Assetpointin liiketoimintajohtaja Jukka Kivelä.

– Vincitin tavoitteena on uudistaa palveluiden toiminnanohjausta siten, että mahdollistetaan vaivaton verkostomainen järjestelmän yhteiskäyttö kumppaneiden kanssa, siirrytään mahdollisimman laajasti mobiilialustoille ja pyritään ennakoimaan mahdollisimman hyvin tulevia tapahtumia, jotta riskien hallintaa voidaan parantaa. Näemme yhteistyön Assetpointin kanssa suurena mahdollisuutena. Pystymme yhteistyössä toimittamaan erittäin kattavia ja moderneja järjestelmäratkaisuja vaativalle asiakaskunnalle, sanoo Vincitin liiketoimintajohtaja Olli Saarela.

Myös Assetpointissa nähdään yhteistyö isona mahdollisuutena.

– Meillä ja Vincitillä on samanlainen tapa toimia, eli asiakas on keskiössä ja molemmilla on vahva tahto auttaa muita menestymään. Näemme Vincitin alan suunnannäyttäjänä, ja haluamme tehdä kaltaistemme kanssa yhteistyötä, Tuomas Hörkkö sanoo.

Assetpoint tarjoaa ratkaisut infra- ja kiinteistöomaisuuden pitkäaikaiseen tiedonhallintaan. Yksilöllisesti räätälöidyn ratkaisun avulla varmistamme, että omaisuutta koskeva tieto on ajantasaista ja saatavilla silloin, kun sitä tarvitaan. Assetpoint on osa Point Group -konsernia.

Vincit tuottaa ohjelmistokehityksen asiantuntijapalveluita yrityksille ja julkisen sektorin toimijoille. Palvelut painottuvat mobiilisovellusten, verkkopalvelujen, sulautettujen järjestelmien ja teollisen internetin ohjelmistokehitykseen sekä palvelumuotoiluun. Vincit Oyj:n osakkeet on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämällä First North -markkinapaikalla, kaupankäyntitunnus VINCIT.

Ota yhteyttä

Jukka Kivelä

Jukka Kivelä

Liiketoimintajohtaja

jukka.kivela@assetpoint.fi

050 501 3424

Jaa

×

Kiinnostaako tiedonhallinnan tuoreimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme